ANDY
OfficialAndy.com
Verliefd op een appel

Ok, I am hooked. Een krappe 24 uur in mijn bezit en ik ben alweer vergeten dat het niet een rib, maar zo ongeveer mijn gehele zorgvuldig opgebouwde ribbenkastje was, die ik gister met een simpele chip-beweging (pin was toch beter voor het beeld van 'swipen' in dit soort contexten) achterliet in de winkel bij Roel. 


Roel lachte gedurende het hele proces vooral heel vriendelijk, praatte mij volledig naar de mond en had ' toevallig' ook dezelfde als diegene die ik op het oog had, en bovendien dezelfde hobby's. Dat schept een band. Niet dat dat nodig was, want de dag ervoor was ik al bij Stefan geweest, waar ik natuurlijk ook een band mee had en die in grote lijnen hetzelfde verteld had.

Ook al snap ik er nog geen hol van, heb ik het in mijn rug van het shufflen van foto's en bestanden tussen werklaptop- bijna-doodlaptop en mijn nieuwe bezit, ben ik hevig van de kaart omdat mijn opgebouwde shortcut-kennis totaal waardeloos is met dit nieuwe systeem EN er geen Excel (of elk ander Microsoft programma) standaard aanwezig is - geen modellen bouwen in de vrije tijd!-, vind ik het helemaal cool. 

Foto's lijken mooier, geluid klinkt beter, ik ben mijn iTunes bieb weer aan het opbouwen, er zit licht onder mijn toetsenbord (!?) en in de doos zaten aan bijverschijnselen gewoon 1 stekker en 1 boekje. Punt. Geen 30 gebruiksaanwijzingen voor verschillende talen, kinderen, bejaarden en enig ander minder capabel geacht persoon. Geen halve verhuisdoos aan randverschijnselen die vervolgens weer maanden door mijn huis zwerven.

Het mooiste is nog, dat ik me spontaan veel creatiever ben gaan voelen. Dat is geen grapje. Misschien een kleine overdrijving, maar met een zekere kern van waarheid. Mijn muziek (opgenomen met mijn andere briljantje, de H2 Zoom) staat er al in, evenals alle oefenopnamen uit Frankrijk van mijn cd. Zelfs nu, in de coffee company, voel ik me alweer zoveel artistieker (en cooler), dat ik spontaan beter ga schrijven. Of dat in ieder geval denk. 

Lang leve het placebo effect. En lang leve marketing. Andy hartje Apple.








Comments

blomski on 2012-01-04 20:26

Wat ben je toch een heerlijk creatief en bijzonder bank meisje.

Liefs

Susanne on 2012-01-03 11:44

An, wat ben je toch een MultiTalent, ongelofelijk/waanzinnig/super!!! Heel trots! x

Martiene on 2011-12-16 10:54

Wow, leuk stuk! Doorgaan met schrijven zou ik zo zeggen!

X

 

Laatste tweets
Feel free to have a listen to my new record City Love <3