ANDY
OfficialAndy.com
Een geweldig weekend in Hoorn...en ook nog winnen!!

 

Soms ken je een stad al heel lang bij naam, maar moet je toegeven er nog nooit te zijn geweest (en misschien niet eens heeeel zeker te weten waar het exact ligt...). Dat had ik bij Hoorn. Maar dit weekend was ik er dan toch. En dan ook meteen drie dagen...! Tijdens de Hoornse Stadsfeesten vond namelijk de finale plaats van de Singer Songwriter contest 2012, waar ik me vorige maand voor had geplaatst. Ter gelegenheid van die finale mocht ik eerst vrijdagavond komen opdraven in de studio van Radio501.nl. Reuzegezellig daar :) De finale vond zaterdag plaats in Schouwburg Het Park, waar ik - jippie - weer mocht spelen op de mooie vleugel! Ondanks de indrukwekkende concurrentie won ik de finale!! YES! De prijs? Spelen op het hoofdpodium in de stad de volgende dag. Toen ik dat podium ging uitchecken zaterdagavond werd ik er nog even spontaan opgesleurd en nodigde Elio Pace mij uit om nog een nummer te spelen! Voor 3.000 man heb ik mij laten vertellen!!! Ik speelde uiteraard How Loooooong en dat was echt de bom met zoveel mensen!! Helemaal energised dus om zondag weer dat hoofdppodium te betreden om het nog eens dunnetjes over te doen!! Kortom, geweldig genoten van een muziekweekend, met veel dank aan de organisatie van de Hoornse stadsfeesten, radio501.nl en PopHoorn. Mooie shit.  

Zaterdagavond op De Roode Steen voor 3.000 man op de vleugel van Elio Pace.


Comments

Comment
Your name/nickname
Your website url
Email
Keep me informed
I want to be informed
This is a required field
Laatste tweets
Feel free to have a listen to my new record City Love <3