ANDY
OfficialAndy.com
Pop @ Het Park

Zo.. terug van weggeweest...website-technisch dan, want verder was ik er natuurlijk gewoon! Inmiddels ben ik er achter dat er bij die ambitie om full time muzikant te zijn, behoorlijk wat bureauwerk komt kijken... Boekingen, administratie, foto's, omslag van de nieuwe EP. En het updaten van de website dus.. En gek genoeg komt die als laatste in dat rijtje. 

Anyway, het draait natuurlijk ook meer om dat andere ding: spelen! En dat gaat dit weekend ook weer lekker gebeuren. Na een te gekke halve finale van De Grote Prijs van Nederland in Het Patronaat, de 4e Swan Market die ik speelde en mijn optreden in de 80 seconden van bij Radio 1, wordt het komend weekend ook weer te gek!! 

Aanstaande zaterdag mag ik namelijk spelen op Pop at Het Park, een te gek muziekfestival in de Schouwburg van Hoorn. Het is voor mij een eer om daar te mogen staan naast namen als Yori Swart, Anne Soldaat en Lucky Fonz III. Ook internationale artiesten als Tim Grimm en Matt Harlan (beide USA) maken hun opwachting. Op verschillende plekken in de schouwburg wordt gespeeld, en de avond wordt afgesloten in de grote Othello zaal waar het Grand Park Orchestra onder leiding van Wouter Hakhoff samenspeelt met Lucky Fonz III en een aantal andere artiesten van de avond. 

Het wordt megaleuk, en er zijn nog kaartjes. Je kunt me daarvoor mailen, of je kunt ze proberen te winnen via een van mijn acties op Facebook of Twitter. 

Op zondag gaan we dan lekker in de chill modus en kun je gezellig langskomen bij het Vlaamsch Broodhuys in Amsterdam (Eerste Constantijn Huygensstraat). Daar speel ik namelijk de eerste Bread, Bubbles & Beats, vanaf 14u elke uur een kleine set. Je kunt daar ook alvast intekenen op de nieuwe EP die in november uitkomt. 

Hopelijk tot aankomend weekend, het wordt weer een leuke... Helaas weer geen tijd om de website te updaten, maar dat moet je me dan maar vergeven...

Veel liefs,

Andy 

Comments

Wal on 2013-05-14 00:46

Nice Andy-Thanx

Laatste tweets
Feel free to have a listen to my new record City Love <3